Miten saada tyttöystävä?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
Vinkkejä kuinka saada tyttöystävä
Miten saada tyttöystävä?

Mikäli kysyt itseltäsi ”Miten saada tyttöystävä?” et ole ainoa laatuasi. Tyttöystävän saaminen voi tuntua mahdottomalta kun olet sinkku, mutta älä menetä toivoasi. Kaikista tuntuu joskus siltä, mutta sinun ei tarvitse olla sinkku lopun elämääsi.

Mikäli haluat löytää tyttöystävän, aloita ensin keskittymällä itseesi. Hoida ensin omat tarpeesi kuntoon. Sitten voit kysellä ystäviltäsi tietäisivätkö he sinulle sopivaa tyttöä. Voit, käydä ulkona, kahviloissa ja clubeilla tai eri aktiviteettien parissa tapaamassa uusia tyttöjä. Kun löydät tytön joka sinua kiinnostaa, kysy häntä treffeille.

Kuinka saada tyttöystävä? – 4 vaihetta

1. Tee itsestäsi viehättävä

Miten saada tyttöystävä? Pidä vaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi hyvältä.

Käy vaatekaappisi läpi ja valitse vaatteet, jotka sopivat sinulle parhaiten. Esittele itsestäsi parhaat puolet vaatteidesi avulla. Voit tuoda esiin persoonallisuuttasi vaatteiden avulla.

ole oma itsesi
  • Älä murehdi turhia ruumiinrakenteesta, sillä jokainen on omalla tavallaan viehättävä. Valitse vaatteet, jotka tuovat hyvän fiiliksen ja tuovat hyvät puolesi esiin.
  • Esimerkiksi, valitse vaatteet jotka sopivat hyvin ja ovat tyyliltään mieleisesi. Se voi olla mitä vain, kunhan tyyli on sinun näköisesi.
  • Voit tuoda esi